Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


További kommentek: Látszatdemokráciát vezérel Orbán

 

Antall bizalmasa: Látszatdemokráciát vezérel Orbán

További kommentek

 

Kné Zsuzsa Gábor Szabó Magának hiányzik valamije? Ezen az okfejtésén alapul minek van bíróság, alkotmánybíróság? Minek? Minek?Egy köztársaság nélküli országban minek van köztársasági elnök? Minek? Minek? Maga a borzalom, amit itt helyesel! Ez olyan, mintha kiszerelném az autóból a féket, a kormányt, s úgy hajtanám a verdát! És még büszke is lennék rá, hogy ugrál félre mindenki előlem! Na ez normális maga szerint? Ki van már találva ennél jobb politizálás, csak a csuti törpe sutba dobta, hogy itt diktátort játszhasson! Egyszer rossz vége lesz ennek!

 

Kné Zsuzsa Szöllősi Zsuzsa Ennek a hapsinak fizettek ezért a litániáért? Nagyon nyomja a propagandát! Gyurcsányné, nem is tudom kik nevezik őt így! De tudom!

 

Gábor SzabóKné Zsuzsa: Ha megnézi a jelenlegi Köztársasági Elnök jogkörét, az protokolláris. Tehát csak ilyen feladatok elvégzésére tartjuk. A Bíróságok működnek. Egy országot nem lehet autónak leegyszerűsíteni, de a Kormány az működik. Pont az a probléma, amikor a gépkocsit ellenzékiek fékezni akarják, jó, ha nem tudják, és az is helyes, ha egy ember kormányoz, és nem az egész busz. Sokkal könnyebb a haladás. Az Alkotmánybíróság létének köszönhetjük, hogy nem volt a rendszerváltásnál elszámoltatás. Megvétózták a Zétényi-Takács törvényt. Teljesen más világban élnénk, ha ez nem történik meg. Higyjen benne, hogy jó vége lesz az egésznek, hiszen Ön is igyekszik véleményével a helyes úton tartani Magyarország zötykölődő szekerét!

Gábor Szabó Egyébként Önt is K-nénak hívják, azaz felvette a férje nevét. Dobrev Klára is(feltételezem) felvehette Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr nevét, mivel hozzáment feleségül. Tehát jogosan nevezhetem Gyurcsánynénak. A női orvosok, a művészek, ügyvédek jogosan tartják meg a leánykori nevüket, mert a jogosultságukat leánykori néven szerezték meg. Gyurcsány felesége a házasságuk után lett politikus, azaz már asszony volt. Bevallom, nem tetszik az általa képviselt Egyesült Európa Birodalom koncepciója, ezért nem veszem figyelembe, hogy őt sérti a férjéről való elnevezés. Ja egy fillért sem kapok senkitől az írásért. Nem akar a Fidesz megfizetni. Így szabadon azt írok, amit akarok. Van honlapom ott támogathat a megadott számlaszámon, ha akar.